![]() |
Kaçtım, Saklandım, Sustum .. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaçtım, Saklandım, Sustum ..Kaçtım… Kendimden gelen haykırışları duymamak için ![]() ![]() ![]() ![]() Baktım… Geriye dönüp baktığımda yitik bir kentin kayıp bir düş’ü oldum… düşlerimin griliğinde kendime baktım ![]() ![]() Saklandım… Tüm kelimelerimi yanıma alıp saklandım ![]() ![]() Islandım… Yağan yağmurlar altında şemsiyesiz saatlerce dolaştım… ıslandım… yağmurla birlikte yağdım avuçlarına… yağmurla ıslandım… Sustum… Tüm şiirleri, şarkıları sözsüz bestesiz bıraktım… cümlelerimi anlamsız, kelimelerimi çırılçıplak yalnız bıraktım… sustum… Döndüm ![]() ![]() Buz tutmuş düşlerim, yaban kalmış gülümseyişlerimle… eksik kalan günlerimle yaşanmamış yarınlarıma döndüm… Kaçarken baktığımda saklanan benliğimin yağmurda ıslanışını susmaların ardından gördüm… ve dünüme bu günüme yarınıma döndüm… ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaçtım, Saklandım, Sustum ..çok güzel ellerine sağlık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaçtım, Saklandım, Sustum ..çok güzel olmuş teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaçtım, Saklandım, Sustum ..harikaaaaaaaaaaaaaa |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaçtım, Saklandım, Sustum ..Tam kırık kalbime Göre bir Söz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaçtım, Saklandım, Sustum ..Kendimden gelen haykırışları duymamak için ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm kelimelerimi yanıma alıp saklandım ![]() ![]() Yağan yağmurlar altında şemsiyesiz saatlerce dolaştım… ıslandım… yağmurla birlikte yağdım avuçlarına… yağmurla ıslandım… süperr ötesi tam benim tarzım olan bir yazı teşekrler paylaşım için eline yüregine sağlık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaçtım, Saklandım, Sustum ..Saklandım ![]() ![]() ![]() Tüm kelimelerimi yanıma alıp saklandım ![]() ![]() Ne diyebilirim ki, muhteşem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|