Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kadri, karaosmanoğlu, ndan, sözler, yakup

Yakup Kadri Karaosmanoğlu' Ndan Sözler

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yakup Kadri Karaosmanoğlu' Ndan Sözler

Yakup Kadri Karaosmanoğlu' ndan Sözler
  • Hiçbir kadın yoktur ki "seni seviyorum" sözü önünde hissiz ve lakayt kalabilsin
  • Ben burada diri diri, bir mezara gömülmüş gibiyim Hiçbir intihar bu kadar şuurlu, bu kadar iradeli, bu kadar sürekli ve çetin olmamıştır
  • Biliyordum ki insan, hayvanların en kötüsü, en bayağısı ve an az sevimli olanıdır Evet, bilhassa en az sevimli olanı
  • Talim terbiye iyi örnek, bunlarin hepsi geçici şeylerdir Ve çevre değiştirmedikçe, insan yetişmesine imkan yoktur
  • Her akşamüstü sanıyorum ki, artık dünyanın sonu gelmiştir Üzerinde yaşadığım bu toprak, ya içindeki gizli dert ile şişip çatlayacak ya da bir dehşetli gürültü ile yerin dibine doğru çöküp gidecektir

Onun içindir ki, her sabah, gözlerimi açar açmaz, derin bir hayal kırıklığına uğrarım "Niçin, beklediğim tabii olay vuku bulmadı?" derim Ve damlardan çıkan bütün hayvanlar, benimle beraber bu işe hayrettedirler Demek bir gün daha? Ve, ne gün!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com