![]() |
Sevmek Yasaktı Bu Topraklarda |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevmek Yasaktı Bu Topraklarda'' Sevmek yasaktı bu topraklarda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SÖYLE BANA KİMSİN SEN??? ![]() ![]() ![]() ![]() Beni böyle delirten,delire delire sevdiğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neden söküp atamıyorum içimden seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neden her yön sana çıkıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerim açılmadan sana uyanıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni böyle delirten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ZEHİR OLSAN DA KAL! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALINTI |
![]() |
![]() |
|