![]() |
Düşündüren Duvar Yazıları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşündüren Duvar YazılarıIYI BIR FIKRIN MI VAR? O HALDE BIRSEYLER YAPIN ![]() Zaman gösterdi ki CENNET ucuz degil CEHENNEM dahi lüzumsuz degil ![]() Rüyalari gerçeklestirmenin en kisa yolu uyanmaktir ![]() ![]() ![]() Gül sunan bir elde daima bir miktar gül kokusu kalir ![]() Vicdani tertemizdi zira oNu hiC kulLanmamiSti ![]() Ölülerin çenesini baglarlar burada gördüklerini orada söylemesinler diye ![]() ![]() dostluga yer birakcak kadar savas savasa yer birakacak kadar dost ol ![]() Ulu çamlar firtinali diyarlarda yetisir ![]() ![]() HAYIR DEMek kolayDir ÇünkÜ evEt deNiliNcE yapiLaCak Is ÇiKacKtiR ![]() EgeR dünya görüsünüz tuvalet duvarinda ise sizin isiniz sifona kalmistir ![]() ![]() Düsmanlarinizi affedin bu bir büyüklüktür ![]() ![]() ![]() TürLü tÜrlü Kül YutMUSA KültürLü Denir ![]() Para her kapiyi açar ama kitleyemez ![]() Dünya ve ahirette yanmanin yolu plajlardan geçer ![]() Iyilik yapmasini bilmiyorsan hiç olmazsa kötülük yapma ![]() Ölümün bizi nerede bekledigi belli degil iyisimi biz onu her yerde bekleyelim (Montaigne) Bu deveyi gütmeyecegiz bu diyardan da gitmeyecegiz ![]() ![]() Ask mücadelesi degil mücadele aski içinde ol ![]() ![]() Serseri cahil birakilmis çocugun büyümüsüdür ![]() ![]() ahmaga yüz aptala söz vermege gelmez ![]() Kusuru kendisine söylenmeyen adam ayibini hüner sanir ![]() ![]() Gözlerimizi oymuslar simdi de göremiyoruz diye bizi kiniyorlar ![]() borçlu olup düsünmektense uyuz olup kasinmak yegdir ![]() yasamaya ayri yürütmeye ayri zaman mi ? ben darbe kullaniyorum ![]() ![]() ![]() Bosbogazi atese atmislar ”odun yas diye haykirmis" Kele yikandin mi ? demisler ![]() Aidsmikrobu evlilik disi entel iliskilerin dogurdugu bir çagdas hastaliktir ![]() Ben cagdas olmak istemiyom ![]() Hafif acilar konusabilir ama derin acilar dilsizdir ![]() kimse görmek istemeyenler kadar kör degildir ![]() kimse isitimek istemeyenler kadar sagir degidir ![]() ne kadar bilirsen bil söylediklerin karsindakinin anlayabildigi kadardir ![]() |
![]() |
![]() |
|