![]() |
Felsefik Aşk Cümleleri 2011 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Felsefik Aşk Cümleleri 20112011 - felsefik aşk cümleleri Ve aşk iki kez geldiğinde Ve iki kez yalan söylediğinde Bir daha asla sevmemeye karar verdik, Böylesi adilaneydi, Bize ve aşkın kendisine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne de Mucize; Yaşayacağız, Öleceğiz ![]() ![]() ![]() Charles Bukowski Bazen birinin yokluğuna o kadar alışırsınız ki, başka birinin gelip o boşluğu doldurmasından korkarsınız ![]() Balzac "hep olmayacakları mı ister insan… hep olmayacağa mı yönlendirir yoksa olayları içimdekiler eylül dansından geri kalanlar ver elini olric… aşk´ın bizi bıraktığı sahilden başlayıp ![]() ![]() ![]() tüm gereksiz cam kırıklarını…'' Oğuz Atay "Bir kadınla üç şey yapabilirsin: Ya onu seversin, ya onun için acı çekersin ya da onu yazarsın ![]() -Justine Yıldızların ateşinden kuşku duy; Güneşin hareketinden kuşku duy; Gerçeğin doğruyu söylediğinden kuşku duy; Ama sevgimden kuşku duyma Shakespeare "Birine ya da bir şeye sadık olmak zorundaysam, öncelikle kendime sadık davranmalıyım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve hiçbir şey bana ait değilse, benim olmayanlar için kaygılanmamın gereği de yok demektir; bugün ömrümün ilk(ya da son) günüymüş gibi yaşamam daha doğru ![]() Paulo Coelho Tamam mesafeler aşka engel değildir ama, Ben burada ağlasam onun yanakları ıslanır mı orada" ? Fiddler on the Roof |
![]() |
![]() |
|