Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kaz, kızartması, palazı, tarifi

Kaz Palazı Kızartması Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kaz Palazı Kızartması Tarifi



Kaz palazı kızartması tarifi

Temiz ve doğranmış 6-7 aylık taze kaz palazını birkaç su yıkayınız Tencereye 1,5 kaşık tereyağı koyunuz, üzerine 1-2 soğan çentiğiz Kuvvetli ateşte çeviriniz, pembeleşince palaz parçalarını içine atınız, biraz renk aldırıp kereviz, maydanoz ve defne demetiyle, doğranmış 3 - 4 diş sarımsak, ufak 1 havuç ve 5 - 6 domatesi içine atınız Bir tutam kuru kekik koyup kapalı olarak orta ateşte, arasrra karıştırarak yavaş yavaş pişiriniz Suyunun salça olacak kadar kalması gerekir Piştikten sonra demeti çıkarınız, tortusunu süzüp üzerine gezdiriniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.