Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
barbunya, buğulama, tarifi

Barbunya Buğulama Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Barbunya Buğulama Tarifi



Barbunya Buğulama Tarifi

500 gram barbunya balığı

2-3 adet domates

1 soğan (küçük)

1 çorba kaşığı zeytinyağı

maydanoz

1 limon

tuz

Balıklar temizlenir, yıkanır Uzun bir kaba, sıra ile yerleştirilir Üzerine iki domates suyu, ince doğranmış soğan ve maydanoz serpilir Yağ ve tuz konur Dilimlere kesilmiş domates ve defne yaprağı ilâve edilerek fırında veya üzerine yağlı kâğıt örterek ateşte pişirilir Balıkların üzerine limon dilimleri konarak servis yapılır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.