Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kapama, kuzu, sebzeli, tarifi

Sebzeli Kuzu Kapama Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sebzeli Kuzu Kapama Tarifi



500 gram kuzu kuşbaşı eti

1 soğan

1 kabak

2 kırmızı biber

2 dolmalık biber

1 sap taze soğan

1 sarı dolmalık biber

1 çay bardağı zeytinyağı

Tuz

Karabiber

Kekik

Tencereyi ocak üzerinde kızdırın Etleri içine ekleyip hiç yağ koymadan 5 dakika renkleri dönünceye kadar pişirin Sebzeleri ve soğanı irice doğrayın Ve etlerin üzerine boşaltın Maydanoz sapları, taze kekik, biberiye ve tüm baharatları içine ekleyip hiç su koymadan kapağı kapalı olarak 200 derecedeki fırında 1 saat kadar pişmeye bırakın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.