Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kalamar, pane, tarifi

Kalamar Pane Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kalamar Pane Tarifi



Kalamar Pane Tarifi

Malzemeler
5 adet kalamar,
4 diş sarımsak,
6-7 dal taze kekik,
1 ActiFry kaşığı limon suyu,
½ ActiFry kaşığı tuz,
1 ActiFry kaşığı sıvıyağ,
Galeta unu (yeteri kadar)

Kalamarları 1/2 cm kalınlığında halka şeklinde kesin Sarımsağı soyup ezin Bir karıştırma kabında sarımsak, limon suyu, kekik ve tuzu karıştırıp sosu hazırlayın
Kalamarları sos ile karıştırın Avcunuzun içi ile sıkıp fazla suyu çıkartın Kalamarları galeta ununa bulayın
Pişirme haznesine sıvı yağı koyup ActiFryı çalıştırın 2 dakika sonra kalamarları ekleyip 17-20 dakika pişirin
Kalamarları servis tabağına alıp yanında bol maydanoz ve limon dilimleri ile servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.