![]() |
Böfstronogof Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Böfstronogof TarifiBöfstronogof Tarifi 750 gr Bonfile 2 Adet Soğan 4 Çorba Yonca Sıvı yağ 1 Çorba Kaşığı Un 1 Çorba Kaşığı Yonca Domates Salçası 2 Çay Kaşığı Hardal 200 gr Krema 1 Çay Kaşığı Karabiber 1 Tatlı Kaşığı Limon Tuz 1) Eti yarım parmak kalınlığında ve iki parmak uzunluğunda doğrayıp, bir çay kaşığı karabiberle ovalım ![]() ![]() 2) Etleri ilave edip harlı ateşte karıştırarak beş dakika kavuralım ![]() ![]() ![]() 3) Bir bardak ciğ krema ile birkaç damla limon suyunu ilave edelim ![]() ![]() ![]() ![]() NOT: Mantarların kararmaması için limonlu suda haşlayın ![]() |
![]() |
![]() |
|