Malzemeler:
1 kg biftek
1 kg kıyma
1 fincan soğan suyu
tuz
karabiber
1 kg biftek iyice ezilerek inceltilir Streç yayılmış tepsiye bir sıra biftek yerleştirilir Kıyma soğan suyu, tuz ve karabiberle yoğrulur Hazırlanan harç bifteklerin üzerine yayılır Tekrar bir sıra biftek ve bütün malzeme bitene kadar bu işlem yapılır Sonra hazırlanan bu karışım rulo yapılıp streçe sarılarak buzluğa sokulur Donma işlemi başlayınca rulo keskin bir bıçak ile tıraşlanarak teflon tavada pişirilir Pilav veya püre ile servis yapılır
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.