Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
anasonlu, tarifi, tavuk

Anasonlu Tavuk Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Anasonlu Tavuk Tarifi



Anasonlu Tavuk Tarifi

1 adet bütün tavuk
5 adet orta boy patates
1 çay kaşığı anason
1 diş sarımsak
3 adet taze soğan
2 çorba kaşığı ayçiçek yağı
Tuz, pulbiber

Tavuk küçük parçalara ayrılır, az suda yarım haşlanır Patatesler soyulur,elma dilimi şeklinde doğranır Yağlanmış fırın kabına dizilir Üzerine yağ, tuz ve pulbiber konur Önceden ısıtılmış 190 derece fırında kızarana kadar pişirilir Daha sonra fırından alınır Üzerine haşlanmış tavuk parçaları yerleştirilir İnce kıyılmış taze soğan,sarımsak,anason, tuz ve pulbiber serpilir tekrarr fırına verilir, tavuklar kızarana kadar pişirilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.