Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
başemelli, mantarlı, tarifi, tavuk

Mantarlı Başemelli Tavuk Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mantarlı Başemelli Tavuk Tarifi



Mantarlı Başemelli Tavuk

2 adet tavuk budu
4 su bardağı tavuk suyu
20-25 adet mantar
4 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı tereyağı
1 su bardağı süt
1 tatlı kaşığı tuz

Tavuk haşlanır ve kemiklerinden ayrılır Mantarlar iri doğranır az yağda kavrulur Tencerede un ve tereyağı kavrulur Üzerine soğuk tavuk suyu, süt ve tuz eklenir Karıştırarak koyu kıvam alana kadar pişirilir Tavuk ve mantar da eklenir Bir taşım kaynatılır Sıcak servis edilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.