Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
madımak, sivas, tarifi

Madımak (Sivas) Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Madımak (Sivas) Tarifi



Madımak (SİVAS)

Malzemesi:
15 kg Madımak
Bir kase yoğurt
150 gr Pastırma
Bir-iki diş sarımsak
Tuz, biber, yağ, salça

Yapılışı:
15 kg madımak temizlendikten sonra satırla kıyılarak iyice küçültülür Bir tencereye yağ,salça,pastırma konularak kavrulur Kıyılan madımak üzerine ilave edilir 15 dakika pişirildikten sonra servis yapılır Sarımsaklanmış yoğurt isteğe göre sos olarak kullanılır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.