İncik Kebabı Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İncik Kebabı Tarifiİncik Kebabı MALZEMELER 4 Adet Kuzu Incik 1 Adet Kirmizibiber 1 Adet Dolmalik Biber 1 Çay Kasigi Salça 1 Adet Sogan 1 itre Su 1 Çay Kasigi Tane Karabiber 1 Çay Kasigi Rosemary 3 Adet Defne Yapragi 1 Tatli Kasigi Tuz 4 Adet Patates 8 Adet Taze Fasulye YAPILIŞ TARİFİ Kuzu incikleri temizlendikten sonra tencereye aktarin Biberlerin çekirdek yataklarini çikardiktan sonra iri parçalar halinde dograyin ve etin üzerine ekleyin Sulandirilmis 1 çay kasigi domates salçasini ilave edin Soganin kabuklarini soyduktan sonra iri iri dograyin 1 litre suyu tencereye aktarin Son olarak 1 çay kasigi rosemary, 3 adet defne yapragi ve 1 tatli kasigi tuzu tencereye aktarin Etler yumusayana dek pisirin Önceden hasladiginiz patates ve taze fasulyelerle birlikte servis yapin
|
|
|
|