Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bahçıvan, etli, kebabı, kuzu, tarifi

Kuzu Etli Bahçıvan Kebabı Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kuzu Etli Bahçıvan Kebabı Tarifi



Kuzu Etli Bahçıvan Kebabı Tarifi

1 kilo kuzu eti

5 çorba kaşığı sade yağ veya yemeklik margarin

1 çorba kaşığı domates salçası

15 adet arpacık soğan

3 orta boy havuç

250 gram kereviz

2 büyük patates

2 su bardağı su

1 çay kaşığı karabiber

1 çay kaşığı kekik

1 demet maydanoz

2 çay kaşığı tuz

Eti çok küçük taskebabı şeklinde keseriz Havuç ve kerevizler de ufak ufak, zar şeklinde doğranır, yıkanır Hepsi birden tencereye konulur Salça, iki bardak suda inceltilir, tencereye ilave edilir Yağ, tuz, karabiber ilave edilerek orta ateşte 45 dakika kaynatılır Patates, kekik ve maydanoz konulur ve orta ateşte 45 dakika daha kaynatılır Piştikten sonra ateşten indirilir ve servis tabağına geçirilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.