Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
külbastı, levrek, tarifi

Levrek Külbastı Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Levrek Külbastı Tarifi



Levrek Külbastı Tarifi

MALZEMELER
600 gr ince ince dilimlenmiş ve ızgara edilmiş levrek
4 adet kibrit şeklinde doğranmış orta boy patates
3 adet ince doğranmış domates
2 adet ince doğranmış sivri biber
1 adet ince ince doğranmış kuru soğan
2 diş ince ince doğranmış sarımsak
3 yaprak fesleğen
2 yemek kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı pul biber
1 çay bardağı domates suyu
1 fincan süt kaymağı
Tuz

Yapılışı:
Kibrit şeklinde doğranmış patatesleri kızgın yağda kızartın, ardından da kiremidin içerisine yayın Pişmiş olan balıklarınızı üzerine dizin Sosu için kuru soğan, doğranmış domates, biber, sarımsak, pul biber, fesleğen, domates suyu ve süt kaymağını tereyağında 5 dakika soteleyin Hazırladığınız sosu balığın üzerine ilave edin 2 dakika kadar 180 derecelik fırında tutup, servis edin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.