![]() |
Tarhun Otu Soslu Biftek Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tarhun Otu Soslu Biftek TarifiTarhun Otu Soslu Biftek Tarifi Malzemeler 1 ![]() Deniz tuzu ve karabiber 2 çay kaşığı zeytinyağı Semizotu Sos 500 gram domates 5 çay kaşığı ketçap 1 çay kaşığı hardal Azıcık acı sos 1 limon suyu 2 çay kaşığı balzamik sirke 2 çay kaşığı zeytinyağı 2 küçük soğan, doğranmış tarhun otu ve maydanoz Hazırlama süresi: 10 dakika Pişirme süresi: 25-30 dakika Hazırlanışı Adım 1 "Sosu hazırlamadan önce domatesleri ikiye bölüp çekirdeklerini çıkarın ![]() ![]() Küçük parçalar idealdir ![]() ![]() ![]() ![]() Adım 2 "Fırını 200 dereceye ayarlayın ![]() ![]() ![]() ![]() Adım 3 "Simdi bifteğinizi normal fırın tepsisine transfer etme zamanı geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adım 4 "Oda sıcaklığında servis edeceğiniz bifteğin üzerine hazırladığınız sosları ve otları atın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|