![]() |
Maydanozlu Uskumru Filetosu Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Maydanozlu Uskumru Filetosu TarifiMAYDANOZLU USKUMRU FİLETOSU TARİFİ Malzemeler: 1+1/4 su bardağı deniz ürünleri için haşlama suyu 2+uskumru balığı (derileri çıkarılıp, filetoları ayrılmış) 2 tatlı kaşığı maydanoz (ince kıyılmış) 2 tatlı kaşığı taze soğan (yeşil kısmından kıyılmış) Yapılışı: Uskumru filetolarını ve deniz ürünleri için haşlama suyunu orta boy bir tencereye koyup, orta ateşte kaynatınız ![]() ![]() Tencereyi ateşten alıp, filetoları bir servis tabağına çıkararak bir kenara bırakınız ![]() Tencereyi harlı ateşe oturtup, pişme suyunu yarısını çekene kadar kaynatınız ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|