Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bud, piliç, sarmısak, soslu, tarifi

Sarmısak Soslu Piliç Bud Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sarmısak Soslu Piliç Bud Tarifi



Sarmısak Soslu Piliç Bud Tarifi

MALZEMELER
4 adet derişiz piliç but (400 gr)

ÜZERİNİN HARCI İÇİN
3 dilim ekmek içi
6 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı tane karabiber
3 adet maydanoz kökü
Tuz

Piliçlerin derilerini çıkartıp, fazla yağlarını temizleyin
Ekmeği, sarımsak ezeceğinde iki çorba kaşığı su ile macun haline getirin
Sarımsak, maydanoz, karabiber ve tuzu iyice karıştırın veya blender'a koyarak ezin
Macun haline getirdiğiniz ekmek içi harcı ile sarımsaklı harcı karıştırın
Piliç butların üzerini bu harç ile kaplayın Izgarada ters düz ederek pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.