![]() |
Sarmısak Soslu Piliç Bud Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sarmısak Soslu Piliç Bud TarifiSarmısak Soslu Piliç Bud Tarifi MALZEMELER 4 adet derişiz piliç but (400 gr ![]() ÜZERİNİN HARCI İÇİN 3 dilim ekmek içi 6 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı tane karabiber 3 adet maydanoz kökü Tuz Piliçlerin derilerini çıkartıp, fazla yağlarını temizleyin ![]() Ekmeği, sarımsak ezeceğinde iki çorba kaşığı su ile macun haline getirin ![]() Sarımsak, maydanoz, karabiber ve tuzu iyice karıştırın veya blender'a koyarak ezin ![]() Macun haline getirdiğiniz ekmek içi harcı ile sarımsaklı harcı karıştırın ![]() Piliç butların üzerini bu harç ile kaplayın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|