![]() |
İspanak Kökü Boranisi - Kabak Boranisi (Hatay) Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İspanak Kökü Boranisi - Kabak Boranisi (Hatay) TarifiIspanak Kökü Boranisi - Kabak Boranisi (Hatay) Tarifi 1 Yemek Kaşığı Sana Klasik 300 gr kuş başı eti 3 Diş sarımsak 1 Yemek Kaşığı kuru nane 2 Avuç haşlanmış havuç 500 gr yeşil kabak ya da ıspanak kökü 400 gr tuzlu yoğurt 1 Adet soğan Haşlanmış nohutunuz yoksa kuru nohutu bir gün önceden ıslatıp haşlayıp süzün ıspanak köklerini iyice yıkayın, çünkü bu kısımlar en çamurlu yeri olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|