Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kestaneli, sote, tarifi

Kestaneli Et Sote Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kestaneli Et Sote Tarifi



Kestaneli Et Sote Tarifi

Yarım kg dana kuzu kuşbaşı
Yarım kg kestane
1 adet iri soğan
2 adet iri domates
5 çorba kaşığı sıvıyağ
1,5 tatlı kaşığı tuz

Önce kestanelerin kenarı bıçakla hafifçe kesilir, kaynar suya atılır, 25-30 dakika haşlanır, sonra soyulur Soğan ince doğranır, yağda pembeleştirilir Üzerine et katılır, suyunu salıp, bırakana kadar kavrulur Sonra kestaneler ilave edilir 10 dakika sonra rendelenmiş domates ve tuz atılır Domatesin rengi değişene kadar pişirilir Sıcak olarak servise sunulur

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.