Sevısmenın Sıgortası Olurmu?..+ 18 |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevısmenın Sıgortası Olurmu?..+ 18Orta yasli bir çift,doktora gitmisler Doktora demisler![]() "Sevisirken bizi izler misiniz?" Doktor saskin saskin bakmis Demek bir sorunlari var![]() Tip adami olarak yardim etmek zorunda ![]() "Peki" demis Çift yataga uzanmis![]() Doktor izlemis ve teshisi bildirmis: "Ikiniz de gayet sagliklisiniz Sevismeniz fevkalade![]() ![]() Merak edecek birsey yok Viziteniz 100 milyon Bu da faturaniz "Ertesi hafta çift yine gelmis doktora sevisirken bizi izle diye ![]() Gene izlemis doktor Gene sorun yok Gene vizite 100 milyon![]() Her hafta çift randevu aliyor,geliyor,sevisiyor ![]() Parayi ödüyor,çikip gidiyor ![]() Bir türlü bir sey bulamayan doktor sonunda dayanamamis ![]() ''Bana biraz yardimci olun Sıkıntınız ne söyleyin?"Adam cevap vermis: ''Herhangi bir sıkıntımız yok Birsey bulmanizi da istemiyoruz![]() Bu kadin evli Onun evine gidemiyoruz Ben de evliyim![]() Benim evime de gidemiyoruz ![]() Hilton geceye 178 dolar istiyor ![]() Sheraton 182 dolar ![]() Buraya ise sadece 100 milyon ödüyoruz ![]() Üstelik SAGLIK SIGORTAMIZ bu 100 milyonun 85 milyonunu bize fatura karsiligi geri ödüyor "
|
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevısmenın Sıgortası Olurmu?..+ 18inanmıyorum ya ![]()
|
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevısmenın Sıgortası Olurmu?..+ 18Hiç aklımama gelmemişti böyle bir şey Çok güldüm ya süper fikir |
|
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevısmenın Sıgortası Olurmu?..+ 18kırmızıyhada katılıyorum yani |
|
|