![]() |
Quake 4 Oyunu İnceleme |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Quake 4 Oyunu İnceleme![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir türün yaratıcısı ID Sortware John Carmack oyun dünyasına Doom'u kazandırarak büyük ün sahibi olmuştu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oyunun devamının yapılması artık kaçınılmaz olmuştu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Q3'ün son durumu için çok mutluyum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Quake 4 Oyunu İnceleme |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Quake 4 Oyunu İncelemeSabrın sonu selamettir Yıl 2005 ve Quake 4 PC'lerimize gelmiş bulunmakta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O da ne? Oyunun grafik motoru Doom 3 grafik motorunun biraz modifiye edilmiş şekli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oyun, yapısı gereği genelde karanlık ortamlarda geçiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Q4'ün açık mekanlarda geçtiğini söylemiştik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Quake 4 Oyunu İnceleme |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Quake 4 Oyunu İnceleme![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Blaster: Oyuna başladığınız silah bir lazer tabancası ![]() ![]() ![]() Machinegun: Oyunda en çok kullanacağınız silah belki de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Shotgun: Tabii ki FPS oyunlarının vazgeçilmezi ![]() ![]() Hyperblaster: Bu silah ise seri şekilde plazma atmamızı sağlıyor ![]() ![]() Grenade Launcher: FPS oyunlarının belki de en gereksiz silahlarından biri ![]() ![]() ![]() Nailgun: İşte favori silahlarımdan biri ![]() ![]() ![]() Rocket Launcher: Q3 Arena'da en çok kullanılan silah ![]() ![]() ![]() Railgun: Uzaktan frag almak için kullanırdım Q3'de burada da uzak mesafelerdeki düşmanları tek vuruşta moleküllerine ayırabilirsiniz ![]() ![]() Lightning Gun: Oyunun etkisiz silahlarından biri ![]() ![]() Dark Matter Gun: Bu yeni silahı hem sevdim, hem de sevmedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Quake 4 Oyunu İnceleme |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Quake 4 Oyunu İnceleme![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Quake 4'te oyunun biraz yavaş olduğunu göreceksiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Strogg olunca normalden daha güçlü olduğunuz için hem enerji barınız artıyor hem yaptığınız hareketler hızlanıyor ve daha önce karşılaşmadığınız güçlü düşmanlar ile karşılaşıyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oyunun bazı bölümlerinde boss'lar ile karşılaşacağınızdan bahsetmiştim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Quake 4 Oyunu İnceleme |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Quake 4 Oyunu İnceleme![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karakter modellemeleri ve kullanılan sesler çok başarılı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Peki, bu kadar güzel grafikli bir oyun benim makinem de çalışır mı? Bu konuda Q4, F ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birçok oyuncunun aksine bence bu senenin en iyi yapımı F ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sanırım oyun ile ilgili anlatılması gereken her şeyi anlattım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|