![]() |
Windows Vista Service Pack 1 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Windows Vista Service Pack 1Windows Vista Service Pack 1 Üreticiden: Windows Vista Service Pack 1 (SP1), müşterilerimizin görüşleri doğrultusunda hazırlanmış bir Windows Vista güncelleştirmesidir ![]() ![]() ![]() ![]() Yenilikleri, teknik ayrıntıları, genel kılavuzları ve başlıca değişiklikleri de içeren KB936330 numaralı makaleyi okuyun ![]() Editörden: Windows Vista işletim sistemi için gerekli olan yamaların Microsoft tarafından toplu bir paket halinde yayınlandığı Service Pack 1 Final sürümüdür ![]() Önemli yamaların bulunduğu bu pakette sistemin performansını önemli ölçüde arttıracak birçok güncelleme dosyası bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() Microsoft'un kullanıma sunduğu bu servis paketini, Windows Vista (32-Bit) işletim sisteminize yükleyerek sisteminizi güncelleyebilirsiniz ![]() ![]() Windows Vista SP1 Diğer Yüklemeler: Windows Vista SP1 (64-Bit) sürümü buradan innDirin ![]() Windows Vista SP1 DVD* sürümünü buradan innDirin ![]() *Windows Vista SP1 DVD (x86-x64) sürümler içindir ![]() Önemli Not: Service Pack kurulumu için işletim sisteminizin orjinallik doğrulaması gerekmektedir ![]() ![]() Sisteminize kurmadan önce yedeğini almayı unutmayınız ![]() Sürüm : SP1 (36 Dil) Boyut : 544 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows Vista Üretici Firma : Microsoft Corp ![]() http://download ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|