![]() |
Arkadaş Mı, Dost Mu ? - Makale |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arkadaş Mı, Dost Mu ? - MakaleARKADAŞ MI, DOST MU ? Baba ve oğul konuşuyorlarmış ![]() Oğlan cevap vermiş: "Ohooo yüzlerce ![]() ![]() ![]() Babası oğluna açıklamış ![]() "Bak oğlum" demiş insanın bir sürü arkadaşı olabilir ama yüzlerce dostu olamaz ![]() ![]() ![]() Oğlan saçma demiş ![]() ![]() Öyle mi demiş babası? O zaman gel seninle bir test yapalım ![]() Adam birkac tane tavuk kesmis ve başka birkaç ıvır zıvır'la birlikte bir çuvala doldurmuş ![]() ![]() ![]() ![]() Çocuk çıkmış yola, bir arkadaşının kapısını çalmış, arkadaşı elindeki kanlı çuvalı görünce çocuğun yüzüne kapıyı kapatmış, başka arkadaşları bir daha onlarla konuşmamalarını görüşmemelerini rica etmişler, çünkü hepsi çuvalın içinde bir ceset olduğunu sanmış ![]() Oğlan yüzü allak bullak babasına dönmüş olanları anlatmış ![]() ![]() benim dostuma götür ![]() Oğlan tekrar sırtlamış çuvalı düşmüş yola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çocuk ben artık gideyim demiş ![]() ![]() Çocuk gitmiş babasına durumu anlatmış, gerçekten senin dostun varmış benim ise sadece sıradan arkadaşlarım demiş ![]() ![]() ![]() ![]() Çocuk çaresiz utana sıkıla tekrar düşmüş yola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Babasının dostu demiş ki, benim de babana iletmek istediğim bir şey var ![]() ![]() ![]() İşte böyle ![]() ![]() ![]() ![]() Sen Gülerken yanındakiler de güler, Ama ağlarken yalnız ağlarsın, Onun için öyle bir ağaca yaslan ki, Asla yıkılmasın ![]() Öyle bir dost edin ki, Asla bırakmasın ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|