![]() |
Gidişini Kabul Etmek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gidişini Kabul EtmekGidişini Kabul Etmek Öyle bir gidişti ki gidişin yetmedi inkarlarım ![]() ![]() ![]() ![]() Benden başkasını sevemezsin sandım ![]() ![]() Hep hayırlar vardı cümlelerimde, hep inkarlar ![]() ![]() ![]() Sonra sana o kadar çok kızdım ki nasıl yaptığını, nasıl beni böylece bıraktığını anlayamadan ![]() Arkandan cümleler kurdum çok çeşitli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü sen hiç kalmadın öylece bir başına ![]() ![]() ![]() Gel seninle bir anlaşma yapalım sen gel geri ben de affedeyim seni ![]() ![]() Ya da sen nasıl istersen öyle olsun, yeter ki gel ![]() ![]() Sadece sen ol Kaderimde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tam bir Araf'tayım şimdi ![]() ![]() Ne ağzımı açıp konuşabiliyorum, ne de gülümseyebiliyorum ![]() Şimdi unuturum diyorum, belki bir gün bir yerlerde unuturum öylece ![]() ![]() Ama şimdi ben seni nasıl unutayım ki Birtenem ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi kabullenme zamanı sanırım gittiğini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi vakit ayrılığı kabul etme zamanı ve seni sensiz yaşamanın sırası ![]() ![]() ![]() ~~Cem!Le ÖzyuRt ~~~ |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|