![]() |
Hoşgeldin |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() HoşgeldinGözlerinde cennetin renklerini taşıyan kadın… Gülüşüne, yüreğine, gözlerine ve özleminedir bu satırlar ![]() Gözlerimde ki sonbaharı sakladım sen gelene kadar… Geldin ve gözlerime hükmettin ![]() ![]() ![]() Demiştim ki; Hani bilmesem seni, hani rüzgâr getirmese bana kokunu, her nefes alışımda işlemesem seni ciğerlerime, kalbimin ritimsizliğine inat edercesine; bir sen, bir de ben diye atmasaydı yürek, çoktan unuturdum, alışırdım belki gidişine ![]() ![]() Hayatın vefasız unutuşlarını, alışılmış terk edişlerini yendim seninle ![]() Hoş geldin Nihal, hoş geldin… Şimdi nasıl anlatsam, nasıl söylesem, hangi kenarından ısırsam taze ekmek gibi kokan kelimelerin, hani olur ya bazen, donar ya akıl, başlar ya bazen ne söylesemler, ne düşlesemler, kelimeler içinde kaosu yaşar ya önce yazılmak ve sana sunulmak için, bir mahşere dönüşür ya yürek işte öylesine bir şey seni sana anlatmak ![]() Sen ki; hayata ilk gülüşüm, ilk heyecanım, ilk tutkum, ihanetim, vuruluşum, yıkılışım, sevişim ![]() Hoş geldin Nihal, hoş geldin sarı saçlarında tel tel idamlar yumağı taşıyan kadın ![]() ![]() ![]() Nihal; özlemenin en asilini yaşadım senden yana… Yitik yüreğimi öldürmeye gelecek bir gün o seri katil zaman, bir bu kadar daha, belki iki, belki beş fazlası daha mevsim geçmiş olacak ![]() ![]() Mecburi duygularımı bir yana bırakıp sana karşı böyleyim diye ayıplama beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonrası mı? Sonrasını sen bilirsin…
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|