![]() |
Dengeli Beslenme Tabloları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dengeli Beslenme TablolarıDengeli beslenme tabloları Hayatınızda akılcı bir beslenme rejimi her zaman olmalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yiyeceklerinizi haftalık olarak planlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha hareketli olabilmek için hayatınızda, beslenme rejiminizde değişiklik yapmaktan kaçınmayın ![]() Bir günlük tutun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiçbir zaman neden kilo vermek istediğinizi unutmayın ![]() ![]() ![]() ![]() Geçmişi değiştiremeyebiliriz ama gelecek için şansımızı deneyebiliriz ![]() Eğer istemediğiniz halde yemek yiyorsanız, bir dakika sonra kendinizi kontrol altına alabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeryüzündeki hiçbir yiyecek, sizin kendinizi zayıf hissetmenizden daha lezzetli olamaz ![]() Artık biliyorum ki, doğru seçimler yaparsam, zayıflayabilirim ![]() Eğer yemek yemek istemiyorsanız, yemek yiyebileceğiniz bir yere gitmeyin ![]() Sosyal zorunluluk olarak, bir partiye gidiyorsunuz, ne yiyeceğinizi de planlayın Eğer bir açık büfe ile yüz yüze iseniz, hemen salata bölümüne gidin ve tabağınızı salatayla doldurun ![]() ![]() Her zaman ölçülü olun ![]() ![]() Bol sebze, Az yağ, Bardak bardak su ![]() ![]() ![]() ![]() Yemeğe başlamadan önce bir bardak su için ve bu sırada düşünün, "Şu anda yemek yiyorum ama hedeflediğim kilodan uzaklaşıyorum ![]() ![]() Bilinçli bir şekilde yemek yiyin ![]() ![]() ![]() Her yemekten sonra dişleriniz fırçalayın ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|