![]() |
Silversea İle Rüya Tabirleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Silversea İle Rüya TabirleriSilversea ile Rüya Tabirleri Arkadaşlar merhaba ben rüyalarınızı elimden geldiğince yorumlamaya çalışacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
evimin duvarında kabeyi gördüm.. |
![]() |
![]() |
#2 |
bıcırık
|
![]() evimin duvarında kabeyi gördüm..merhaba, ben rüyamda yatak odasından kalkıp evimin salonuna giriyorum ve salonun duvarının tamamında kabeyi görüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu arada rüyalar yorumlanırken kişinin hal ve durumu göz önünde bulundurulur derler ya ![]() ![]() biz eşimle haziran ayından beri ayrıyız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() merakla yorumunuzu bekliyorum çünkü yorumlayacak kimse bulamadım:)) |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Silversea İle Rüya Tabirleri |
![]() |
![]() |
#3 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Silversea İle Rüya TabirleriKendimce rüyanızı yorumlamaya çalışayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|