![]() |
Balık Yemekleri - Hamsi Buğulama |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balık Yemekleri - Hamsi BuğulamaBalık yemekleri - Hamsi Buğulama Hamsi Buğulama ![]() (4 Kişilik) Malzeme: 500 Gr ![]() 1 adet iri olgun domates 2 demet taze soğan 1/2 demet maydanoz 1 adet limon 1 kahve fincanı zeytinyağı Tuz Karabiber Yapılışı: Hamsiler kafaları koparılıp kılçıkları çıkarılarak fileto olarak ayıklanır, yıkayıp durulanır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 15 dakika kadar hafif ateşte pişrdikten sonra sıcak olarak servis yapın ![]() Hamsi buğulama 2 gün kadar buzdolabında saklanabilir ![]() ![]() Buğulamaya uygun diğer balıklar: Sardalya |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|