![]() |
Şehriyeli Güveç Tarifi Resimli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehriyeli Güveç Tarifi ResimliŞehriyeli Güveç Tarifi Resimli resimli Şehriyeli Güveç Tarifi Şehriyeli Güveç nasıl yapılır Malzemeler: 750 gr yağlı koyun eti, 1/2 Paket arpa şehriye, 1/2 kg domates, 2 baş soğan, 2 Çorba kaşığı Marrgarin, yeteri kadar tuzz, karabiber ve su ![]() Yapılışı: Et kuşbaşı doğranır, iyice yıkanır ve güvece konur ![]() ![]() ![]() ![]() Domateslerle birlikte karıştırılarak biraz kavrulduktan sonra, etlerin üstünü örtecek kadar sıcak su konur ve orta ısılı fırına sürülür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şehriye iyice pembeleşince 1,5 bardak sıcak su katılır, tuzz serpilir ve orta ateşte pişmeye bırakılır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|