Cem Adrian - Hayat.. Ben.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cem Adrian - Hayat.. Ben..Çok sevdim ![]() Sevdim![]() Seni Çok üzdün ![]() Üzdün![]() Beni Uykusuz bir gece Ve saat epey geç Aklımda bir sorun var ve; Elimde cevap Sabah olsa Ben bi kere sızsam Ve sonra; Tekrar uyanıp da ![]() KonuşsamHayat ![]() HayatDiye Ben Hayat ![]() HayatDinle beni Bırak ![]() BırakPeşimi Bırak ![]() BırakPeşimi benim Hayat Ben vazgeçtim Bu dünya çok elips Hayat çok edepsiz Adımı bile koymuşlar; Benden habersiz ![]() Belki ![]() Konuşmak da yaşamak gibi Belki çok gereksiz çok gereksiz Bedenim senin ama hayat Ruhum asla Diye ben Hayat ![]() HayatMasumum Bırak ![]() BırakPeşimi Bırak ![]() BırakPeşimi benim Hayat ![]() Ben vazgeçtim Geri ver ![]() Geri ver ![]() Geri ver ![]() Herşeyi herşeyimi herşeyi baştan ![]() Yeni baştan ![]() Çok üzüldüm ![]() Çok üzdüler beni hayat sayende; O insanlar insanlar insanlar var ya ![]() Hepsi ![]() Hepsi kadar en çok; Masum ve biraz da suçluyum ![]() Ama sen çok günahkarsın hayat ![]() Hala masumum ![]() Hala masumum hayat ![]() Ama herkes kadar ![]() Herkes kadar ![]() Günahkarım ![]() Çok üzdün ![]() Çok üzdün ![]() Beni hayat ![]() Çok ![]() Çok sevdim seni hayat ![]() Sevdim Sevdim seni ama ![]() Hayat seni ben seçmedim ![]() Çok ![]() Çok üzdün beni hayat ![]() Üzdün ![]() Üzdün beni hayat ![]() Hayat seni ben affetmedim ![]() çok ![]() sevdim![]() sevdim![]() seni![]() çok ![]() üzdün![]() üzdün![]() beni![]() ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|