Ağlamak Zor Gelir |
|
|
#1 |
|
TiFus
|
Ağlamak Zor GelirGözüne bakamam Ne de yüzüne ![]() ![]() Sözünde duramam Gider gücüme ![]() ![]() Dayanamam sana bir şey olursa Banada birşeyler olur Sensiz ölürüm ama Ağlamak zor gelir ![]() ![]() Yüzüne bakamam utancımdan Kalbim beni suçlu bilir Sen olmazsan ölürüm ama ağlamak zor gelir ![]() ![]() Karşında konuşamam Sesim kısılacak diye Sesine hasret kalırım ama Konuş demek zor gelir ![]() ![]()
__________________
TiFus-Sokak Sanatı GECELER ÇOK KATI KALMADI HİÇ TADI ! GECE GÜNDÜZ MÜCADELE İŞTE SOKAK SANATI ![]() |
|
Cevap : Ağlamak Zor Gelir |
|
|
#2 |
|
TiFus
|
Cevap : Ağlamak Zor GelirArkadaşlar Bunu Öncellikle Şiirlerde Paylaşmayı Düşündüm Fakat Hiçbir Kafiye Olmadığı İçin Hikaye Bölümüne Koydum |
|
Cevap : Ağlamak Zor Gelir |
|
|
#3 |
|
peri
|
Cevap : Ağlamak Zor Gelirellerne saglık yuregıne saglık
__________________
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() Beklentisiz![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]()
|
|
Cevap : Ağlamak Zor Gelir |
|
|
#4 |
|
LAST BREATH
|
Cevap : Ağlamak Zor Geliremeğine sağlık
__________________
Varlığım ne ifade etti ki, yokluğum bir şeyler göstersin
![]() Ben olsam ne, olmasam ne ? ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|