Çünkü Ben İlk Defa Seviyorum

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çünkü Ben İlk Defa Seviyorum

ben kimseyi senin kadar düşünmedim bu kadar agırbaşlı olmadım seninle herşey degişti

senin gelmenle benim kurumuş kalbime sevgi yagmurları yagdı ve sana olan aşkım yeşermeye başladı

senin habersiz kaldıgım an kalbimden yetişen aşk yeşillikleri boynunu bükmeye başlıyor

herkes bana degiştin diyor soruyorum nasıl bir degişim kimseden cevap gelmiyor ama ben de ne

oldugunu biliyorum ben Zor bir aşkın adamı oldum ve bunla gurur duyuyorum dedigim gibi aşkım

''başarmak Zoru başarmaktır''

aşkım sana bir yıldıZ kadar uZak bir nefes kadar yakınım unutmauZaklıklar aşkı güçlendirir

benim aşkımda işte böyle gün geçtikce güçleniyoraşkımın üZerine dügüm üZerine dügün atıyorum

kimseler cöZmesin çöZemesin diye

ilk defa birine herkesten çok deger veriyorum onu düşünmeden bir an geçirmiyorum duvarlara ismini kaZıyorum

kalbimde sen aklımda sen her anımda sen varsın

çünkü ben ilk defa seviyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com