Sen Yoksan Bende Yokum... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sen Yoksan Bende Yokum...Seni sensiz yaşamaktan yoruldum ![]() ![]() ![]() Bunun adı aşk değil, ızdırap!Belki de aşk! her ne ise! Bilmiyorum , ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğimden kopup gelen göz yaşlarım karıştı bir başıma yağmura defalarca, omzun yerine ıslak camlara yasladım basımı, sense sadece yoktun ![]() ![]() sadece yok![]() ![]() bu aşk değildi, sadece ızdırap![]() ![]() Belki de aşk![]() ![]() Ama ben artık aşkı dinlemek değil, aşkı yaşamak istiyorum![]() ![]() ![]() ![]() Bazen ılık esen bir rüzgardın saçlarımı okşayan, bazen bir telefon kadar yakın, aslında çok uzaktın ![]() ![]() ![]() Ya da sadece yoktun, sadece yok![]() ![]() bense artık ardından acı bir tebessümle gülümsemek istiyorum adın geldiğinde aklıma![]() ![]() ve senin için akan göz yaşlarımı geri istiyorum karanlık gecelerimden, birde seni özleyerek gecen günlerimi ve hayallerimi ver bana! Uzatıyorum işte aşkını, yüreğimden seni taşıdığımdan bu yana![]() ![]() sen sadece aşkı anlattın bana, bense artık aşkı yaşamak istiyorumBugün seni sensiz yaşamak aşksa, seni seninle yaşayacağım yarınlara kaldırıyorum aşkı ![]() ![]() ![]() çünkü ben artık aşkı dinlemek değil, aşkı yaşamak istiyorum![]() ![]() ![]() ![]() Biliyor musun? seni kalbimde taşıyalı garip bir boşluk var içimde ![]() sadece bir boşluk![]() tıpkı yokluğun gibi![]() ![]() ne acı, ne sızı nede bir damla gözyaşı![]() ![]() ![]() hepsi tükendi![]() ![]() ![]() sensiz yaşattığın aşkın gibi![]() ![]() ![]() Hislerinin acıdan hissizleştiği oldu mu senin hiç? hissizim ![]() ![]() hissetmiyorum, sadece yokluğunu yasıyorum! kapı çalındığında gelenin sen olmadığından eminim, telefon çaldığında sen aramıyorsun kesin, çünkü sen sadece yoktun bu aşkta, sadece yok! Yokluğunda bulmuştum seni, yokluğunda kaybettim![]() ![]() yüreğimde bir aşk türküsü söylüyorum, seni kimsesizliğimden taşıyalı beri![]() ![]() aşk şarkıları dinlemekten yüreğim yorgun![]() Bir yağmurlu gecede geçerse adım aklından, içinde ki boşlukta bir garip sızı duyarsan ,sadece bil ki: seni aramıyor,seni sormuyorsam bu seni unutmuşum demek değildir ![]() ![]() ben sadece artık aşkı dinlemek değil, aşkı yaşamak istiyorum![]() ![]() VE SON OLARAK DIYORUM KI SEN YOKSAN BENDE YOKUM![]() ![]()
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|