![]() |
Peygamberimiz(S.A.S)Rüyada Görebilmek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Peygamberimiz(S.A.S)Rüyada GörebilmekPeygamberimiz(s ![]() ![]() Hakkında Peygamberimiz(s ![]() ![]() Soru selamünaleyküm alttaki yaziyi bir yerde okudum bu dogru olabilirmi? cumaniz mübarek olsun (Cuma gecesi iki rekat namaz kilip, her rekatta bir Fatiha, bir Âyet-el Kürsi, 15 Ihlas okuyup selam verdikten sonra bana bin salevat okuyan, öteki Cumaya varmadan beni rüyada görür ![]() Peygamberimiz Muhammed aleyhisselami rüyada hakiki sekliyle görebilmek için düzgün itikada sahip olmak, ibadetleri yapip haramlardan kaçmak ve çok salevat-i serife getirmek lazimdir ![]() (Cuma gecesi iki rekat namaz kilip, her rekatta bir Fatiha, bir Âyet-el Kürsi, 15 Ihlas okuyup selam verdikten sonra bana bin salevat okuyan, öteki Cumaya varmadan beni rüyada görür ![]() Zayif da olsa söyle bir rivayet vardir: Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abher namazi, 4 rekatlik nafile bir namazdir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diger 3 rekat da böyle tamamlanir ![]() ![]() ![]() Selam ve dua ile ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|