![]() |
3 Boyutlu Resime Bakar Gibi Göç... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 3 Boyutlu Resime Bakar Gibi Göç...Üç boyutlu resimlere bakar gibi göç…… ![]() Kur’anın içeriği hakkında herhangi bir fikre sahip olmadığım bir zamanda; Kur’an’ı ısrar ve tekrarla Okuyan kişilerin söylediği bir söz dikkatimi çekmişti ‘’Kur’an nın mucize bir beyan’’ olduğunu söylüyorlardı ![]() Okumalarımdan sonra anladım ki gerçekten de bu söz hiçte yabana atılacak bir söz değildir, Çünkü ısrar ve tekrarla Kur’an Okumaya çalışanlar bunu anlarlar ![]() Kur’an bir sihir kitabı değildir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belirlenen bir hedefe doğru, kendi yörüngelerinde hareket eden gezegen ve yıldızlar gibi Ne ay güneşe yetişebilir ne de güneş ayı geçebilir ![]() ![]() Kur’an Nüzul sırasında dahi Nebi –Elçimize bir kerede inzal olmamış peyderpey inmiştir… ![]() ![]() ![]() ![]() Kur’an okumaya başlayan herkesin bir hikâyesi vardır ![]() ![]() İlk, ‘’Peygamberler Tarihi’’ diye düşünmüştüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SONRAKİ OKUMAMDA Tüm Nebi-Elçilerin göç ettiğini anladım…Daha sonraki okumam da benim de göç etmem gerektiğini anladım ![]() Çok şükür, ısrar ve tekrarla okumaya devam ettiğim için geriye baktığım da şimdi daha iyi anlıyorum ki Kur’an yüzeyden bakana yüzeyden gülümsüyordu!… ![]() ![]() ![]() Göç konusunda ki üç boyutlu resmim tamamlanmıştı ![]() ![]() Sonra biraz daha odaklandım… ![]() ![]() Tam odaklandığım da da istersen göç etme ![]() Ben de sizi üç boyutlu okumaya davet ediyorum ![]() Sizin ilk üç boyutlu resminiz ne olacak? Rabbim bize doğru odaklanmayı nasip etsin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|