![]() |
Rapidsharedden Bedavadan Üyelik Alma |
![]() |
![]() |
#1 |
b@ron
|
![]() Rapidsharedden Bedavadan Üyelik AlmaRapidsharedden Bedavadan Üyelik Alma Öncelikle bir PayPal hesabı açıyoruz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi para kaynağımız olan reklam sitesine üye olma kısmına geldik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık sıra geldi para kazanmaya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Parayı paypal’e aktarmak için CashOut’a tıklıyoruz, sonra Convert to Cash via PayPal linkine tıklıyoruz ![]() ![]() Bu parayla ne mi yapabiliriz? Her şeyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kolay gelsin bol kazançlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NOT: Buxto dan tıkladığımız linkleri tek tek acalım yoksa hesabımız bloklanır ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Rapidsharedden Bedavadan Üyelik Alma |
![]() |
![]() |
#2 |
fatih246
|
![]() Cevap : Rapidsharedden Bedavadan Üyelik Almabenim size bir şey soracağım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
1die
|
![]() Cevap : Rapidsharedden Bedavadan Üyelik Almabunu ögrendıgım iyi oldu elıne saglık
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ysnkrks
|
![]() Cevap : Rapidsharedden Bedavadan Üyelik Almaewt ben bunu önceden de denemiştim de bu kadar ayrıntılı olmadığı için yapamamıştım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|