![]() |
Türkiye'deki Sivil Toplum Kuruluşları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türkiye'deki Sivil Toplum KuruluşlarıTürkiye'deki Sivil toplum kuruluşları * 3K Kavimler Kapısı Sanat Derneği A * AEGEE-Ankara * AIDS İle Mücadele Derneği * ALS - MNH Derneği * Acil Tıp Teknisyenleri Derneği * Acil İhtiyaç Projesi Vakfı * Adli Tıp Uzmanları Derneği * Alzheimer Derneği ve Vakfı * Ankara Sinema Derneği * Anne Çocuk Eğitim Vakfı * Arama Kurtarma Derneği * Araştırmacı İlaç Firmaları Derneği B * Basın Yayın ve İletişim Emekçileri Sendikası * Bağımsız Ulaşım-Sen * Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği (BEDD) * Berksav * Bir Dilek Tut Derneği * Birleşik İşçi Sendikası * Birlik Dayanışma Hareketi * Büro Emekçileri Sendikası D * DenizTemiz Derneği * Devlet Tiyatrosu Opera ve Balesi Çalışanları Yardımlaşma Vakfı * Doğal Hayatı Koruma Derneği E * Ege Çağdaş Eğitim Vakfı * Ege Çevre ve Kültür Platformu * Ekolojik Ütopyalar Derneği * Epilepsi ve Toplum Derneği * EĞİTİM SEN F * Film Sanayii ve Tüm Sanatçıları Güçlendirme Vakfı * Film Yönetmenleri Derneği * Fişek Enstitüsü G * Gençlik Tiyatroları Oluşumu H * Halkevleri * Heinrich Böll Stiftung Derneği (Türkiye) * Hukukun Üstünlüğü Derneği K * Kadın Adayları Destekleme ve Eğitme Derneği * Kanserli Çocuklara Umut Vakfı * Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı * Kırsal Çevre Ve Ormancılık Sorunları Araştırma Derneği M * Mayınsız Bir Türkiye Girişimi N * Nesin Vakfı O * Osmanlı Araştırmaları Vakfı R * Reklamcılar Derneği * Rock - A (festival) S * Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası * Sinema Emekçileri Sendikası * Sinema Yazarları Derneği * Sivil Toplum Geliştirme Merkezi * Sosyal Araştırmalar Vakfı * Sosyal Girişim Derneği * Sümer Halk Oyunları Topluluğu Gençlik Ve Spor Kulübü Derneği * Sırça Yaşamlar Derneği T * Tarih Vakfı * Tiyatro Oyuncuları Derneği * Toplum Gönüllüleri Vakfı * Toplum ve Hukuk Araştırmaları Vakfı * Toplumsal Araştırmalar Kültür ve Sanat İçin Vakıf * Tüketiciler Birliği * Tüketiciyi Koruma Derneği * Türk Akciğer Kanseri Derneği * Türk Eczacıları Birliği * Türk Göğüs Cerrahisi Derneği * Türk Hematoloji Derneği * Türk Hemşireler Derneği * Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Derneği * Türk Kardiyoloji Derneği * Türk Metal Sendikası * Türk Nefroloji Derneği * Türk Psikologlar Derneği * Türk Psikolojik Danışma ve rehberlik Derneği * Türk Toraks Derneği * Türkiye Acil Tıp Derneği * Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı * Türkiye Bilişim Vakfı * Türkiye Egitim, Ögretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası * Türkiye Ekonomik ve Sosyal Etüdler Vakfı * Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu * Türkiye Filateli Dernekleri Federasyonu * Türkiye Gazeteciler Cemiyeti * Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği * Türkiye Nükleer Tıp Derneği * Türkiye Organ Nakli Derneği * Türkiye Psikiyatri Derneği * Türkiye Sakatlar Derneği * Türkiye Tanıtım Araştırma Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı * Türkiye Ulusal Verem Savaşı Dernekleri Federasyonu * Türkiye Yazarlar Sendikası * Türkiye Çevre Eğitim Vakfı * Türkiye Öğretmenler Sendikası * Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı * Türkiye İnsan Hakları Kurumu * Türkiye İşitme Konuşma Rehabilitasyon Vakfı * Tıbbi Onkoloji Derneği U * Umut Vakfı * Umut Çocukları Derneği V * Viral Hepatitle Savaşım Derneği Y * Yakınlarını Kaybetmiş Aileler Derneği Ç * Çağdaş Gazeteciler Derneği * Çağdaş Sinema Oyuncuları Derneği * Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği * Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı * Çevre Koruma ve Araştırma Vakfı * Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı * Çocuk Destek Grubu Ö * Öğretim Elemanları Sendikası İ * İnsan Hakları Gündemi Derneği * İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği * İstanbul Kültür Sanat Vakfı * İzmir Kültür Sanat Eğitim Vakfı * İzmirli Sanatçılar Birliği Derneği |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|