![]() |
Murat Akgöz / Kalemimden Saklamadıklarım 2 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Murat Akgöz / Kalemimden Saklamadıklarım 2![]() İnsanlar bilirim ![]() ![]() Kimsesizliklerinde kimseleri olmuştum Gidebilmeleri için kimselerine, Yol olmuştum, kimsesizlikler üzerine Ve kimsesizlikten kurtulup vardıklarında kimselerine Kimsesiz bıraktıkları bir kimse olmuştum sadece İnsanlar bilirim ![]() ![]() Kimsesizliğimin hiç kimsesi ![]() İnsanlar bilirim ![]() ![]() Sahip olmaya kalkamadan bedenlerine Sahip çıktığım sahipsizliklerine ![]() İnsanlar bilirim Sahibi oldular sahipsizliğimin ![]() İnsanlar bilirim ![]() ![]() Çaresizliklerine çare aradığım Kaybolmuş ülkelerimde çare bulduğum En imkansızına çare olduğum İnsanlar bilirim Çarelerimin çaresizliği oldular ![]() İnsanlar bilirim ![]() ![]() Keşke tanımasaydım dediğim Oysa yanlarında mutluydum ![]() İnsanlar bilirim ![]() ![]() Sebepsiz beklediğim, Oysa gitmelerini ben istemiştim ![]() İnsanlar bilirim ![]() ![]() Öylesine sevdiğim, Sevmek yetisinden yoksun Sevginin çok ötesinde İnsanlar bilirim ![]() ![]() Niye sevdiğimi bilmediğim, İnsanlar bilirim ![]() ![]() Bilmeyi hiç istemediğim ![]() ![]() Murat AKGÖZ |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|