Gülümser Misin? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gülümser Misin?Kolay değil belki, ama imkansızda değil ![]() Hangi küskünlük bitmemiş, hangi dostluk başlamış ha ! Yüreğin senin elinde dostum İnsanları değiştiremezsin, ancak onlara olan düşüncelerini değiştirebilirsin![]() Herkesi olduğu gibi kabul et, sen de olması gerektiğince ol İnancının kazanmasını , ondan uzaklaşarak elde etme saçmalığından kurtul ![]() Hatırla, İYİLİĞİN HALLEDEMEDİĞİNİ KÖTÜLÜK HİÇ HALLEDEMEZ Kİ Yüreğine de kaydet bunu![]() Sevgiye davet çıkar sen de hadi Kanaat getir, olumsuzlukları eriteceğine Geçmişe üzülme Yaptığın hatalardan ders aldıysan, mutlu edebildiysen eğer; bugünü bugünle yaşa Fakat biraz dur![]() Hayatına deneyimler eklemen için şart değil yanlışlardan geçmen Başkalarının edindikleri doğruları yerleştir zihnine Ölümün ne zaman geleceğini bilmediğinden, yolu uzatıp kaderini zorlama Güzellikleri de bizzat kendin uygula![]() Savrulma sakın Bak BATSA DA GÜNEŞ, BIKMAMIŞTIR DOĞMAKTAN SONUNDA TOPRAK OLSA DA CANLI, YORULMAMIŞTIR NEFES ALMAKTAN ![]() Dostum, bedelsiz değildir ki mutluluklar unutma "O bedellerle olmanın neresi zarar" de, yorulma Dertlere de yenilme hiç, galiptir iyilikler sen ilerledikçe![]() Sonra benim varlığıyla mutluluk duyduğum güzel dostum Bir martının yanında yer al Gökyüzü meskenin olsun senin de Kat kendini maviye, hayran bakışları çek üzerine Özgürlüğü uçuşlarınla anlat Hem , kırık olsaydı kanadın ne önemi kalırdı ki genişliği dünyanın Kaldır başını ve eğilme, sakın güçsüzce Dipsizse de karanlık, dal içeri![]() ![]() Öyle bir dal ki; sen değil o korksun![]() Ne çıkar deme, bir nur da senden olsun![]() GÜLÜMSE ![]() ![]() Fakat cenneti kazanmışçasına değil, doğduğun güzel fıtrat için![]() ![]() ![]() GÜLÜMSE ![]() ![]() ![]() O'nun ümmetlerinden biri olarak yaşadığın için![]() ![]() ![]() GÜLÜMSE ![]() ![]() Duyduğun ezan sesi, kıblen KABE olduğu için![]() ![]() GÜLÜMSE ![]() ![]() Öldüğünde Azrail'le buluşup, RABB' ine kavuşacağın an için![]() HİÇ DEĞİLSE GÜZEL İNSAN, RAZI OLDUĞUN ALLAH 'ın rızası için gülümser misin? alıntı |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|