![]() |
Bugün Güzel Şeyler Hatırladı Kalemim |
![]() |
![]() |
#1 |
rock_alltime
|
![]() Bugün Güzel Şeyler Hatırladı KalemimBir kent, insanın tenindeki renk uyumunu ifade eder
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aklıma ilk yansıyanlar, küçük ayrıntılar; kaldırım taşları, yağmur olukları, sokak kedileri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aslında hiç kimse bir kentten ayrılırken, tam olarak ayrılamaz ![]() ![]() Şehir, içinde hem büyük uçurumlar, hem de köprüler taşır; kendimden yine kendime ![]() Parmağımın ucuna gelenleri sıralıyorum sana, alfabetik bir sıraya sokmaksızın ![]() ![]() ![]() ![]() Her kent bu yüzden başka şeyler ifade eder, hiç birini bir başkasına benzetmek istemem, ayıp ederim ![]() Ben aslen Akdenizliyim ![]() ![]() ![]() ![]() Sen çocukken ne yapardın bilmiyorum ama ben sokakta çamur oynayan, su savaşı yapan, ateş yakan çocuklardandım ![]() ![]() ![]() ![]() Sıradan görünümlerin altında yatan gizli üstünlükleri bulmak da özgürlüktür ![]() ![]() Böyle sular seller gibi yazdığıma bakma şimdi felsefi edebiyat ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün güzel şeyler hatırladı kalemim ![]() ![]() Ya siz? |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|