|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
geçer, osman, osmanın, replikleri, sözleri, zamanki, öyle |
![]() |
Öyle Bir Geçer Zamanki Osman Replikleri - Öyle Bir Geçer Zamanki Osman'ın Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öyle Bir Geçer Zamanki Osman Replikleri - Öyle Bir Geçer Zamanki Osman'ın SözleriÖyle Bir Geçer Zamanki Osman Replikleri - Öyle Bir Geçer Zamanki Osman'ın Sözleri Öyle Bir Geçer Zamanki Osman Replikleri - Öyle Bir Geçer Zamanki Osman'ın Sözleri Öyle Bir Geçer Zamanki Osman Resimleri Öyle bir geçer zamanki Osman sözleri, Osmanın konuşmaları, Öyle bir geçer zamanki dizi replikleri Ben masal gibiydim ![]() ![]() çünkü çocuktum ![]() ![]() görmek istemezlerse yok ![]() ![]() ben hep vardım ![]() ![]() hepsi birbirlerini birbirlerine göründükleri kadar biliyorlar tanıyorlardı ![]() oysa benim yanımda bütün maskeleri düşüyordu ![]() ![]() yoktum ![]() ![]() ben büyüdükçe onlar masal oldu içimde ![]() ![]() Babam kim bilir kaçıncı kere dönüyordu seferden;annem,babamın her dönüşünü yeni bir başlangıca çevirmek için hep yeni bir umutla hazırlanırdı ![]() Misafir tabaklarını çıkarması annemin bütün aileye yaptığı barış çağrısıydı ![]() ![]() Herkesinde unutmasını isterdi ![]() ![]() ![]() Adım Osman ![]() ![]() ![]() Sinsi ve acımasız,hoyrat ve insafsız ![]() ![]() Öyle bir geçer zaman ki ancak anılar kalır bu selden geriye ![]() Evin içine efsunlu, esrarlı bir hava çökerdi bazen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() insanın icinde saklanan korkunc hayvanla o aksam ilk defa kendi ailemde tanıstım ![]() ![]() ![]() yuvalarindan firlamis gozleri ofke icinde uzayan boyunlari sisen damarlari ilk defa o zaman gordum gırtlak parcalayan urpertici haykırısları ilk o zaman isittim bu son olmadı tabi benzer manzaralarla daha sonrada karsılastım buyudukce insan alısıyo belkide buyumek diye bu alısmaya diyorlar ne zaman bagıran aglayan haykıranofkeli insan gorsem bu hayvanla ilk defa karsılastıgım anki dehseti tedirginligi hatırlıyorum belki de bu yuzden bi yanım hep cocuk hep suclu kaldı ![]() ![]() ![]() Osman: Bana masal kitabı okur musun? Neriman: Masal kitabı da yok ![]() Osman: Berrin ablam bana her zaman kitap okur bir sürü masal öğrendim ben ![]() Neriman: Ayy ne iyi ettiiiiinn! Osman: Sana masal anlatayım mı yenge? Neriman: Azıcık sussana sen be! Zaten işim başından aşkın ![]() ''O an anladım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|