![]() |
Yol |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() YolYol İhtiyarlara Yer Yok’un yazarı CORMAC MCCARTHY’den Pulitzer Ödüllü bir başyapıt: Karanlık, soğuk, külrengi, sessiz bir dünyanın, korkunç barbarlığın sarsıcı ve epik hikâyesi ![]() Bir babayla oğlunun yolculuğu ![]() ![]() Belki bir nükleer savaş çıkmıştır, belki dünyaya bir meteor çarpmıştır, belki de küresel ısınma yeryüzünün sonunu getirmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tek bildiğimiz, her ne olduysa çocuğun dünyaya gelişinden az önce olduğudur ![]() ![]() ![]() ![]() Hatırladığı eski dünyayı unutmaya çalışan ümitsiz baba ve içine doğduğu bu korkunç dünyada babasına yapışarak hayatta kalmaya uğraşan çocuk sanki iki farklı gezegenden gelmektedirler ![]() Yamyamlığın, barbarlığın, vahşetin kıyısında, her an tetikte, hep soğukta ve hep aç yürümek zorundadırlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2007 yılında Pulitzer Ödülü’nü kazanan Yol, ABD’nin yaşayan en büyük yazarlarından Cormac McCarthy’nin başyapıtlarından biri sayılıyor ![]() Sinemaya da aktarılan Yol, İngiliz çevreci aktivist George Monbiot tarafından “gelmiş geçmiş en önemli çevreci kitap” olarak selamlanmıştı: “Biyosferi olmayan bir dünyayı hayal eden bir düşünce deneyi ![]() ![]() Al şunu, diye fısıldadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şişşt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sanırım ![]() Hayır ![]() Evet ![]() Evet, anladım baba de ![]() Evet, anladım baba ![]() Adam başını eğip ona baktı ![]() ![]() ![]() ![]() Ne yapacağımı bilmiyorum, baba ![]() ![]() Tamam ![]() Ne yapacağımı bilmiyorum ![]() Şişşt ![]() ![]() ![]() Söz veriyorsun ![]() Evet, söz veriyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Baba? Şişşt ![]() ![]() Öyle korkuyorum ki ![]() Şişşt ![]() Yatıp dinlediler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O sevgili kafatasını bir taşla ezebilir misin? İçinde h Ürünün Resimleri: ![]() [*]Ödüllü Kitaplar : Pulitzer Ödülü Diğer: Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 21,10 TL |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|