![]() |
Cem'i Rusya'ya Ben Kaçırdım |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Cem'i Rusya'ya Ben Kaçırdım![]() CEM'İ RUSYA'YA BEN KAÇIRDIM İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet'e ulaşan bir mektup soruşturmanın seyrini değiştirecek türden ![]() Münevver cinayetine ışık tutacak ihbar mektubuna Akşam gazetesi ulaştı ![]() ![]() VİCDANIMIN SESİNİ DİNLİYORUM İddiaya göre mektubun başlığı 'Vicdanımın sesini dinliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 200 BİN DOLARLIK KAZ ELİMDE İhbarcının ifadelerine göre Cem ile kendisini Novorosisk Limanı'nda, Rusya'da lüks hayat süren bir kişi karşıladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ONU TÜRKİYE'DE ARAMAYIN İtiraflar şu sözlerle bitiyor: 'Cem şu anda K ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KAYIP ŞOFÖR MÜ YAZDI? Karabulut ailesi, cinayetin hemen ardından Cem G ![]() ![]() ![]() GÖZLER YENİDEN MOSKOVA'DA Emniyet Genel Müdürlüğü Interpol Daire Başkanlığı'nca gönderilen dosyayı inceleyen Rus Interpol'ü, cinayet zanlısı olarak aranan kişinin Moskova civarında görüldüğünü daha önce doğrulamıştı ![]() ![]() ![]() AMAÇ HEDEF ŞAŞIRTMAK MI? Münevver Karabulut cinayetini titizlikle araştıran, polis yetkilileri gelen ihbar mektubu üzerinde çalışmaya başladı ![]() ![]() BABA DA 'RUSYA' DEMİŞTİ 18 yaşındaki kızını kaybeden Süreyya Karabulut, cinayetin ilk günlerinde Cem'in Rusya'ya kaçırıldığı yönünde açıklamalarda bulunmuştu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öte yandan, savcılığın Cem'in 3 arkadaşının ikinci kez ifadelerine başvurduğu öğrenildi ![]() ![]() ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|