![]() |
Biberiyeli Kuzu Şiş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Biberiyeli Kuzu ŞişBiberiyeli kuzu şiş Biberiyeli kuzu şiş Hazırlama süresi 45 dakika 4 kişilik 388 kalori Malzemeler:
Sarmısağı ayıklayıp döğün, Arpacık soğanlarını soyun ![]() ![]() ![]() ![]() Kırmızı şarap, 200 ml ![]() ![]() Kuzu etlerini 12 eşit parçaya bölün ![]() ![]() ![]() Yağı büyük bir tavada kızdırın, harlı ateşte etlerin her tarafını 1 dakika kızartın, tuz ve biber ekin ![]() Ateşin altını kısın, 6-8 dakika daha defalarca çevirerek kızartmaya devam edin ![]() ![]() ![]() Şişleri folyoyla sarın, dinlenmeye bırakın ![]() Kızartma tavasına 100 ml ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|