|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çorbası, hazırlanışı, ispanak, malzemesi, mantar, tarifi, yapılışı |
![]() |
İspanak Mantar Çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İspanak Mantar Çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiIspanak Mantar Çorbası Ispanak Mantar Çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 30 dakika 4-6 kişilik Malzemeler: 1 paket ıspanak (dondurulmuş) 30 gram kurutulmuş mantar 500 gram taze patates 1 adet havuç 1 litre sebze suyu 250 gram arpacık soğan 300 gram taze mantar 6 yemek kaşığı sıvıyağ 2 adet defne yaprağı 3 adet karanfil 2-3 tatlı kaşığı acı kırmızı biber 1/2 demet taze soğan 250 gram krema tuz Ispanağı, mantar ve arpacık soğanı ile haşlayıp biberli krema ve taze soğan ile birlikte sunarak elit bir yemek haline getirebilirsiniz ![]() Hazırlanışı: Kurutulmuş mantarları 400 ml ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada arpacık soğanları soyun, taze mantarları temizleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Taze soğanı doğrayıp 2/3 ünü krema, tuz ve kalan kırmızı biber ile karıştırın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|