![]() |
İsveç Usulü Biftek - İsveç Usulü Biftek Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsveç Usulü Biftek - İsveç Usulü Biftek Tarifiİsveç Usulü Biftek - İsveç Usulü Biftek Tarifi İsveç Usulü Biftek - İsveç Usulü Biftek Tarifi Malzemeler Yarım kg biftek 4 yemek kaşığı yemeklik yağ 3 orta boy havuç 1 sap kereviz 1 baş orta boy soğan 1 adet garnitür buketi (bir tutam maydanoz, 2 tutam kekik, 1 defne yaprağı -tülbent içinde bağlanmış olarak) 1/2 bardak et suyu tuz ve karabiber 1 yemek kaşığı un 1 ila 2 yemek kaşığı soğuk su ![]() Tarifi 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Un ve suyu kıvama gelinceye kadar karıştırın, (isterseniz) tavadaki suyu ilave edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|