![]() |
Hangisini Arabanıza Alırsınız? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hangisini Arabanıza Alırsınız?HANGİSİNİ ARABANIZA ALIRSINIZ? Hangisini Arabanıza Alırsınız? Fırtınalı, soğuk bir gece; arabanızla gidiyorsunuz ![]() ![]() ![]() 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() Arabanızda bir kişilik yer var ![]() Kadını alıp hayatını kurtarırsınız çünkü onu otobüs durağında bırakırsanız ölecek ![]() ![]() ![]() ![]() BU CEVABI VEREN İŞE ALINDI Bu ahlaki ikilem bir işe alma sınavındaki sorulardan biriydi ![]() Sınava katılan 200 kişi arasında şu cevabı veren işe alındı ![]() “Anahtarları arkadaşıma verir, yaşlı kadını hastaneye götürmesini söylerim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Hangisini Arabanıza Alırsınız? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hangisini Arabanıza Alırsınız?ya arkadaş araba kullanmayı bilmiyorsa :) ben şöyşe yapardım yaşlı kadına yaa teyze tamda hayatımın kadınının geldiği günümü buldun :D arkadaşımada madem hayat borcum var zamanalaman müthiş derdim :D hayatımın kadınınada ee bu akşam tatlım hastane dönüşü kağıt helva yemeğe gidelimmi derdim :p yani önce yaşlı kadını götürüdüm çünki hayatımı kurtaran arkadaş gerçek bir arkadaşımsa zaten anlayış gösterecektir ;) hayatımın kadını içinde aynı şey geçerli belki onu bir daha hiç göremiyeceğim ama, sevenler mahşerde buluşurlar :) beni bu sorularla işe alacak olan iş yeri sahibinede şunu derdim sen en iyisi oraya bir ambulansbir servis aracı gönder :D :D :D cimri olma dirdim :D |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|